1.Sınıflar Yazar Etkinliği – Mayıs 2019

1.sınıf öğrencileri olarak, 9 Mayıs Perşembe günü “Çocukluğum hiç ayrılmadı yanımdan, çocuk olmaktan hiç vazgeçemedim…” diyen çocuk kitapları yazarı Aytül AKAL’ı ağırladık.

Yazarımızla yapılan keyifli söyleşide, sevgili Aytül AKAL kendi birinci sınıf yaşamından güzel örnekler paylaştı. Anlattığı anılarda; öğrencilerimize kitap okuma sevgisi, okumanın bireye kattıkları ve kitap okuma alışkanlığı kazanmanın önemi hakkında etkileyici olaylara yer verdi. Bir kitabı, yazarını ve çizerini tanımanın önemi ile kitabın künyesini inceleme konularına da değinilen söyleşi; öğrencilerimizin yazara sorduğu sorularla devam etti.

Öğrencilerimiz, yazarımıza ait okudukları farklı kitaplar hakkında da paylaşımda bulundular. Günün sonunda teşekkürlerini sunarak yazarımızı uğurladılar.