1.Sınıflar Yazar Söyleşisi – Haziran 2023

ALKEV Özel İlkokulu 1. sınıf öğrencileri 1 Haziran Perşembe günü, “Hayaller Bir Baloncuğa Sığar mı?” kitabının yazarı Deniz Alter ile bir söyleşi yaptılar. Eleştirel, yaratıcı, iş birlikçi ve özenli düşünme becerilerini geliştiren P4C tekniği kullanılarak yazılan kitap ile hayal kavramını derinlemesine sorguladık.
“Yalnızca çocuklar mı hayal kurar?”, “Yetişkinler hayallerini sürdürebilir mi?”, “Gerçek nedir?”, “Hayal kırıklığı ne demek?” gibi sorular hakkında söyleşi yaptığımız etkinlikten hayal baloncuklarımızı parmağımız ile patlatarak ayrıldık. Patlatılan baloncuklardan dışarı sızan hayallerimiz eksik olmasın, gitgide büyüsün dileklerimizle yeni hayaller ve yeni kitaplar hep bizimle olsun.