1.Sınıfların İlk Gün Heyecanı – Eylül 2015

16.09.2015 günü 1. Sınıf öğrencilerimizi yeni eğitim öğretim yılına hazırlamak için oryantasyon etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Öğrencilerin sabah saatlerinde aileleriyle birlikte okula gelmeleriyle başlayan program, öğrenci etkinlikleri ve veli bilgilendirme sunumuyla devam etti. Hazırlanan lapbook çalışması ile öğrencilerimizin kendi dünyalarından okul ve ailelerine olan bakış açılarını görebilme fırsatına eriştik. Sayıları tanıma, şekil algısı, kendini ifade etme, duygu durumunu anlatan görsellerle çeşitlendirilen çalışma öğrencilerimizi yakından tanımamıza yardımcı oldu.

Yeni hayatlarına ilk adım olan oryantasyon günü geleneksel Alman kültürüne ait Schultüte dağıtımı ile sona erdi. 28 Eylül günü görüşmek dileği ile öğrencilerimiz evlerine uğurlandı.