15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Etkinlikleri – Eylül 2016

‘’Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.’’

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Haftası kapsamında okulumuzda yapılan törende; Türk milletinin kuvvetli iradesi ve demokrasi inancı ile tüm dünyaya bir milletin yurduna nasıl sahip çıktığını gösteren direnişi, milli birlik ve beraberliğimiz uğruna yazdığımız destan ALKEV Özel Okullarında okuyan Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı öğrencilerimizle paylaşıldı. Bu törende öğrencilerimize tek yürek olmanın, millet olmanın, demokrasiyle yönetilmenin önemi tekrar vurgulandı. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma programı konferans salonunda öğrenciler tarafından izlendi.

19-23 Eylül haftası boyunca derslere giren tüm öğretmenlerimiz sunumlar ve ders içi çalışmalar yaparak 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma etkinliklerini gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz şehitlerimize saygılarını sunarak milli birlik ve demokrasiye olan inançlarını dile getirdiler.