16. Özgün Düşünce Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni – Nisan 2018

İstanbul’da Öğrenim Gören Genç Yazarlarla Buluştuk…

ALKEV Özel Ortaokulu olarak İstanbul ili genelinde düzenlediğimiz Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışmamızın bu seneki konuları 5 ve 6. sınıflar düzeyinde “Bir Ağaç Kovuğunda Yaşamak”, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde “Kentler ve Gölgeler” idi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ALKEV Özel Ortaokulu olarak geleneksel hâle getirdiğimiz ve “Küçük Çocuklar Büyük Düşünceler” sloganıyla bu yıl on altıncısını  düzenlediğimiz Özgün Düşünce ve  Kompozisyon Yarışması ödül törenimizi 10 Nisan 2018 Salı günü ALKEV Özel Okulları konferans salonunda gerçekleştirdik. Piyano, keman, yan flüt dinletileri, koromuzun söylediği parçalar, lirik dans  ve dereceye giren öğrencilerin yazılarıyla ödül törenimiz, duygu ve düşüncelerimizde güzel izler bıraktı.

İstanbul’un pek çok ortaokulundan yarışmaya katılan öğrencilerin yazılarını jüri üyeleri Aslı Der, Figen Atalay, Mehmet Atilla inceledi ve değerlendirdi. Jüri üyelerimize destekleri ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

16. Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışması’nda 5 ve 6. sınıflar düzeyinde Özel Kültür 2000 Ortaokulundan Tuana Kallenci, Nazan Moroğlu Mansiyon Ödülü’nü; TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan Su Çırak üçüncülük ödülünü , Özel Mavigün Ortaokulundan İlayda Cevahir ikincilik ödülünü, Özel ALEV Ortaokulundan Ali Deniz Özdemir birincilik ödülünü kazandı.

7 ve 8. sınıflar düzeyinde ise Özel Irmak Okullarından Serpil Rana Özhekim, Ayşe Füsun Arıbaş Mansiyon Ödülünü; Özel Mavigün Ortaokulundan Yağmur Atalay üçüncülük ödülünü, MEF Bahçeşehir Ortaokulundan Irmak Bozkurt ikincilik ödülünü, VKF Koç Özel Ortaokulundan Ilgın Sude Çevik birincilik ödülünü kazandı. Yarışmamıza katılan  öğrencilerimizi kutluyoruz.

Duygu ve düşüncelerini özgün biçimde ifade eden, geleceğimizin mimarları değerli gençleri her yıl ALKEV Özel Okulları çatısı altında buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.