17. Geleneksel Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışması – Nisan 2019

İstanbul’da Öğrenim Gören Genç Yazarlarla Buluştuk…

ALKEV Özel Ortaokulu olarak İstanbul ili genelinde düzenlediğimiz Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışmamızın bu seneki konuları 5 ve 6. sınıflar düzeyinde “Ben Değişirsem Dünya Değişir”, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde “Coğrafyam: Kaderim”di.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ALKEV Özel Ortaokulu olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve “Küçük Çocuklar Büyük Düşünceler” sloganıyla bu yıl on yedincisini düzenlediğimiz Özgün Düşünce ve  Kompozisyon Yarışması ödül törenimizi 16 Nisan 2019 Salı günü ALKEV Özel Okulları Mercan Işıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirdik. Piyano, keman, yan flüt dinletileri, koromuzun söylediği parçalar, lirik dans ve dereceye giren öğrencilerin yazılarıyla ödül törenimiz, duygu ve düşüncelerimizde güzel izler bıraktı.

İstanbul’un pek çok ortaokulundan yarışmaya katılan öğrencilerin yazılarını jüri üyeleri Figen Atalay,Hanzade Servi, Toprak Işık inceledi ve değerlendirdi. Jüri üyelerimize destekleri ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

17.Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışması’nda 5 ve 6. sınıflar düzeyinde Mimar Sinan Özel Ortaokulundan Sibel Yıldırm, Nazan Moroğlu Mansiyon Ödülü’nü; İELEV Özel Ortaokulundan Ela Gökmen üçüncülük ödülünü, ALKEV Özel Ortaokulundan Mina Kaya ikincilik ödülünü, Mustafa Pars Ortaokulundan Gizem Koçak birincilik ödülünü kazandı.

7 ve 8. sınıflar düzeyinde ise Özel Derya Öncü Ortaokulundan Ülkünaz Gurulkan, Ayşe Füsun Arıbaş Mansiyon Ödülünü; Özel ALEV Okullarından İkbal Dilara Ağaoğlu üçüncülük ödülünü, ALKEV Özel Ortaokulundan İdil Mina Ak ikincilik ödülünü, Özel Feriköy Ermeni Ortaokulundan Lena Sarıoğlu birincilik ödülünü kazandı. Yarışmamıza katılan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Duygu ve düşüncelerini özgün biçimde ifade eden, geleceğimizin mimarları değerli gençleri her yıl ALKEV Özel Okulları çatısı altında buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.