Geleceğin Teknoloji Liderleri Buluşması “Bilişimde Kızlar Günü” – Nisan 2020

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz “Bilişimde Kızlar Günü” etkinlikleri kapsamında geleceğin teknoloji liderleri üniversite öğrencileri ile online bir buluşmada bir araya geldiler.

Boğaziçi Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek onlarla sohbet etme ve merak ettikleri soruları sorma şansını yakaladılar. Bu anlamlı günde öğrencilerimiz ile deneyimlerini paylaşan sevgili Elif Naz Koç (Türk Alman Üniversitesi-Elektrik Elektronik Mühendisliği), Eylül Yalçınkaya (Boğaziçi Üniversitesi- Bilgisayar Mühendisliği), Sinem Bayır (Türk Alman Üniversitesi- Elektrik Elektronik Mühendisliği) ve Tuğçe Çağlayan’a (Boğaziçi Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği) çok teşekkür ediyor ve tüm hayatlarında başarılar diliyoruz.