2.Meslek Tanıtım Günleri – Ocak 2019

ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik Servisi olarak, Kariyer Planlama etkinlikleri kapsamında Meslek Tanıtım Günleri ’nin ikincisini 8 Ocak Salı günü gerçekleştirdik. Bahçeşehir Üniversitesinden gelen öğretim görevlileri Hukuk, Ekonomi, Uluslararası Finans, Reklamcılık, Dijital Oyun Tasarımı bölümlerinin tanıtımını yaptılar. 9-10-11 ve 12. Sınıf TM grubu öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz bu bölümlerin hangi konularla ilgilendiği, çalışma alanları, okutulan dersler bu bölümleri seçecek öğrencilerde olması geren özellikler, çift ana dal imkânları, mesleğin geleceği hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz, etkinliğin sonunda kafalarındaki soruları da öğretim görevlilerine birebir sorma fırsatı da yakaladılar.