2019-2020 Mezunlarımız ile Kariyer Söyleşisi – Eylül 2020

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi 2019-2020 mezunu olan öğrencilerimiz, sınava hazırlık süreçleri ve bu süreçte edindikleri tecrübelerini paylaşmak için rehber öğretmenleri Şeyda Kaya moderatörlüğünde 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile bir araya gelerek çevrimiçi bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Mezun öğrencilerimiz, lise hayatı boyunca edindikleri tecrübelerini paylaştıkları söyleşide aynı zamanda yurt içi ve yurt dışı üniversite başvuru ve hazırlanma süreci ile ilgili dikkat edilmesi gereken noktaları da vurgulayarak bu süreç ile ilgili kendilerinden örnekler vermiş oldular. Mezunlarımız 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize hayatlarının en önemli süreçlerinden birini yaşayacakları bu yolda desteklerini esirgemeyeceklerini tekrar hatırlatarak keyifli bir sohbet gerçekleştirmiş oldular.