24.Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni – Şubat 2026
“Gökyüzünün Pasaportu Yok…”
Hayaller Sınır Tanır mı?
ALKEV Özel Ortaokulu olarak İstanbul ili genelinde düzenlediğimiz 24. Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışmamızın bu yılki konusu 5, 6, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde “Gökyüzünün Pasaportu Yok” oldu.
24.sünü düzenlediğimiz Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışmamızın ödül törenini 26 Şubat Perşembe günü; Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Mütevelli Heyet Üyesi Sayın Nükhet Demiren, Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Kurucu Mütevelli Heyet Üyesi Sayın Ayşe Füsun Arıbaş ve Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sayın Dr. İsmet Aksöyek’in katılımlarıyla gerçekleştirdik. Orkestramızın seslendirdiği parçalar, öğrencilerimizin drama performansı ve dereceye giren gençlerimizin yazılarından yapılan okumalar; gökyüzünün ortak mavisinde buluştuğumuz, duygu dolu bir atmosfer oluşturdu.
24.Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışması’nda;
5 ve 6. sınıflar düzeyinde Nazan Moroğlu Mansiyon Ödülü’nü İSTEK Acıbadem Ortaokulundan Lalin D.; üçüncülük ödülünü VKV Koç Ortaokulundan Rüzgâr N.; ikincilik ödülünü ALKEV Ortaokulundan Şehrazat Mira S.; birincilik ödülünü Florya Işık Ortaokulundan Meryem Ada A. kazandı.
7 ve 8. sınıflar düzeyinde ise Ayşe Füsun Arıbaş Mansiyon Ödülü’nü İSTEK Acıbadem Ortaokulundan Talya Ç.; üçüncülük ödülünü Florya Işık Ortaokulundan Defne D.; ikincilik ödülünü İSTEK Acıbadem Ortaokulundan Arya B.; birincilik ödülünü ALKEV Özel Ortaokulundan Arjen A. kazandı.
Duygu ve düşüncelerini özgün biçimde ifade eden, kalemiyle ufuk açan ve hayalleriyle sınırları aşan geleceğimizin mimarlarını her yıl ALKEV Özel Okulları çatısı altında buluşturmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız.
Çünkü biz inanıyoruz ki düşüncenin kanadı vardır ve gerçekten, gökyüzünün pasaportu yoktur.
Video için tıklayınız.
























