Cumhuriyet Bayramı Kutlaması – Ekim 2014

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, 91. yıldönümünde okulumuzda büyük bir coşkuyla tek bir yürek olarak kutladık. Ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet’in temel değerlerine yürekten bağlı olan nesillere sahip olmanın kıvancını yaşadık. Koromuzun seslendirdiği şarkılarla, marşlarla coştuk.”Atatürk ve Cumhuriyet” konulu kompozisyon ve şiir yarışmasında birincilik elde eden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür olan ALKEV’li gençlerin düşüncelerini dinledik, gururlandık. “Cumhuriyetin Doğuşu” dramasını izlerken duygulandık; Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, dönemin aydınlarını, öğretmenlerini, bu vatan için canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan yüce Türk halkını, şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle andık. Cumhuriyet’i; demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, kardeşliğe sahip çıkarak koruyabileceğimizi vurguladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Yaşasın Cumhuriyet!