3.Sınıflar “Markete Gitti” – Aralık 2018

13.12.2018 Perşembe günü Hayat Bilgisi dersinde öğrendiğimiz “Bilinçli Tüketici” konusuna uygun olarak MacroCenter’a alış veriş yapmaya gittik. Öğrencilerimiz alışveriş yaparken derste öğrendikleri gibi aldıkları ürünlerin yerli malı olmasına, barkodlarını okuyarak 869 ile başlamasına dikkat ettiler. Ayrıca son kullanma tarihlerine, paketlerinin sağlam olmasına, kendileri için sağlıklı olup olmadıklarına da dikkat ettiler. Fiyat okumayı, tahmini ödeyecekleri fiyatları da hesaplayan öğrencilerimiz kasalarda aldıkları ürünlerin ücretlerini ödeyerek alışverişlerini tamamladılar. Bazı öğrencilerimiz kasa yanında bulunan “LÖSEV” yardım kutularına bağışta bulundular. Keyifli bir alışveriş günü gerçekleştiren öğrencilerimiz fişlerini de poşetlerine koyarak okula geri döndüler.