6. Sınıflar Münazara Maçı – Mayıs 2016

6.sınıflarımız sene boyunca konuşma becerisi, analitik ve eleştirel düşünce becerilerini gelişimini desteklemek amacıyla ders içi etkinlikler kapsamında birçok münazara maçı gerçekleştirdiler. Bu maçlar sonucunda da sınıfları içindeki en iyi münazaracılarını seçtiler. 6. sınıf öğrencilerimiz arasından belirlediğimiz bu münazaracılar 5 Mayıs 2016 Perşembe tarihinde, konferans salonunda diğer öğrencilerimizin de katılımlarıyla münazara maçalarımızın devamını gerçekleştirdiler. Münazaracılarımız “Teknolojinin hızlı gelişimi günümüz insanını mutlu etmeye yetiyor mu, yetmiyor mu?” sorusunu tartışarak analitik ve eleştirel düşünme becerilerinin gelişimini ortaya koydular. Oldukça çekişmeli geçen bu heyecan verici maçın galibi ‘Teknolojinin hızlı gelişimi günümüz insanını mutlu etmeye yetmiyor’ fikrini savunan muhalefet gurubu oldu.