8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Ece Temelkuran Söyleşisi – Mart 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz, 8 Mart Pazartesi günü, Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Gazeteci-Yazar Ece Temelkuran ile çevrim içi bir söyleşi gerçekleştirdiler. Ece Temelkuran’ın eserlerinden ve hayatından yola çıkarak “kadın”, “emek”, “mücadele” ve “dayanışma” üzerine yapılan söyleşide insan hakları temelinde, kadınların sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik ve sosyal başarılarının öne çıkması adına bir kez daha farkındalık ve bilinç oluşturduğumuza inanıyoruz. Bizler, bu doğrultuda geleceğe daha büyük umutlarla bakmamızı sağladıkları için gençlerimizle bir kez daha gurur duyduk. Değerli katılımları ve katkılarından dolayı konuğumuz Ece Temelkuran’a bir kez daha çok teşekkür ediyoruz.

Emeğin güzelleştirdiği bir dünya diliyor ve bir kez daha Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyoruz.