9 ve 10.Sınıflara Yönelik Kariyer Planlama Etkinliği – Kasım 2018

ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik servisinin kariyer planlama etkinlikleri kapsamında, 23 Kasım 2018 tarihinde Kariyer Planlama ve İletişim Uzmanı Nur Erdem Özeren okullumuzdaydı. 9 ve 10 sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlene seminer de, meslek seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar,  kendini tanımanın önemi, seçmeyi düşündükleri mesleği iş ortamında deneyimlemenin önemi,  üniversiteyi bitirdikten sonra aranan özellikler ve çalışma becerileri konuları üzerinde duruldu. Öğrencilerimize sorulan sorularla da onları bu konuda düşündüren ve aktif katılımlarını sağlayan seminerimiz öğrencilere ayrılan soru cevap kısmıyla sona erdi. Keyifli ve verimli geçen bu sunum ile öğrencilerimiz kendi kariyer planlarını yapma konusunda bir adım daha atmış oldular.