ALKEV’ de Bir İlki Gerçekleştiriyoruz: Demokrasi Kültürümüzü Dijitale Taşıyoruz – Ekim 2022

Okulumuzdaki demokrasi kültürünün güçlendirilmesi, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması amacıyla her yıl okulumuzda meclis başkanlarımızı seçiyoruz. Bu yıl ise bir ilki gerçekleştiriyoruz ve 20 Ekim’ de meclis başkanlarımızı dijital ortamda seçiyoruz. Böylece, ormanların yok olduğu ve iklim değişikliklerinin hızla hayatımızı etkilediği bugünlerde iklim krizi farkındalığımızı ve çevreci bakış açımızı odağa alarak oy pusulası kullanmadığımız, kâğıt tüketimini ortadan kaldırdığımız, heyecanlı bir seçime adım adım yaklaşıyoruz. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diliyor, “Yaşasın Demokrasi” sloganımızdan asla ödün vermiyoruz.

Öğrenci meclisi başkan Adayları (İlkokul)

4C-Çınar AYDIN
4A-Ecem KANIÖZ
4B-Rüzgar BİLGİ