ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Açılış Töreni – Eylül 2022

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak 5 Eylül Pazartesi günü 2022 -2023 Eğitim Öğretim yılına “Merhaba” dedik.
Okul Müdürümüz Sayın Elif DURUKAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan törenimiz, 2021-2022 Fen Lisesi mezunlarımızdan Dide Taşkaya ve Anadolu Lisesi IB programı mezunlarımızdan Kenan Kenanoğlu’nun duygu ve düşüncelerini paylaşması ile devam etti. Mezun öğrencilerimizin konuşmalarının ardından söz alarak duygularını paylaşan hazırlık, 9, 10, 11, ve 12. sınıf öğrencileri ALKEV’in onlara neler kattığını ve eğitim süreci içerisindeki gelişimlerinden bahsettiler.

Geleneksel okul yoklamasıyla müdür yardımcılarımız ilgili düzeylerdeki öğrencilerine seslendiler. Okul Müdürümüz Sayın Elif DURUKAN ise Ata’mızın izinde, ışığında gelecek nesilleri yetiştirmek için canla başla çalışan, hiçbir zaman umutsuzluğa düşmeyen, her türlü zorlukta mücadeleden vazgeçmeyen, mesleğini aşkla yapan, geleceği ilmek ilmek işleyen ALKEV öğretmenlerinin yoklamasını almasıyla yeni eğitim – öğretim yılı başladı.

2022 – 2023 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için sağlık, mutluluk ve başarı ile geçmesini dileriz.