ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Kariyer Günleri – Aralık 2021

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından 29-30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliklerinde 12 farklı mesleğin tanıtımı gerçekleştirildi. Farklı üniversitelerden öğretim üyeleri, öğrenci ve mezunların katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte öğrencilerimiz ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçimlerini yaparak meslek oturumlarında yer aldılar.

Eş zamanlı oturumlar halinde organize ettiğimiz etkinliğimizde, üniversite tercihlerinde en çok ilgi gösterilen Tıp, Diş Hekimliği, Bilgisayar Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Teknoloji, Uçak Mühendisliği, Pilotaj, Mimarlık, Hukuk, İşletme, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Psikoloji bölümlerinin tanıtımları gerçekleştirildi.

Meslek uzmanlarının sunumları sonrasında sorularıyla aktif katılım sağlayan öğrencilerimiz, hedefledikleri meslekleri daha yakından tanıma fırsatı elde ettiler.