ALKEV Özel Ortaokulu ve Lisesi Açılış Töreni – Eylül 2023

“Eğitim, geçmişi onurlandırmak, şimdiyi iyileştirmek ve geleceği hazırlamak için bir fırsattır.”

ALKEV Özel Ortaokulu, Anadolu ve Fen Lisesi olarak 4 Eylül Pazartesi günü 2023–2024 eğitim öğretim yılına yepyeni umutlarla ve geleceğin aydınlık yüzleri olan öğrencilerimizle başlamanın heyecanını yaşadık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz Sayın Elif DURUKAN’ın konuşmasıyla başlayan törenimiz, Almanca Bölüm Başkanı Sayın Fulya TUĞYAN’ın duygu ve düşüncelerini paylaşmasıyla devam etti. Geleceğin mimarı olan öğrencilerimizin motivasyonunu arttıran ve her birinin akademik başarısının yanı sıra kişisel gelişiminin de önemini vurgulayan bu konuşmalardan sonra ALKEV Özel Lisesi 2023 Mezunumuz, Hazırlık ve 5. sınıf öğrencilerimiz de ALKEV’in kendilerine kattığı değerleri ve okulumuzda yaşadıkları deneyimleri bizlerle paylaştılar.

Okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımızın öğrencilerimize ve öğretmenlerimize seslenişleriyle gerçekleşen geleneksel ALKEV okul yoklaması seremonisinin ardından öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, yeni eğitim öğretim yılına başladılar.

Geleceğimizin mimarları olan öğrencilerimiz ve geleceği ilmek ilmek işleyen değerli öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir eğitim–öğretim yılı dileriz.

Video için tıklayınız.