Ortaokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 2023

Bu hafta ALKEV Özel Ortaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Okulumuzda Ata’mızdan armağan olan bu özel günü kutlamak için birçok etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz arasında düzenlenen münazara yarışmaları, büyük bir ilgiyle takip edildi. Öğrencilerimiz, “çocuklar hakları” konusunda görüşlerini paylaşarak, çok başarılı performanslar sergilediler. Fen bilimleri atölyelerinde öğrencilerimiz, ALKEV Lisesi öğrencilerinin mentörlüğünde, birbirinden ilginç deneyler gerçekleştirdiler. Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Bildirgesi’nden hareketle oluşturdukları Almanca sloganlarını sevdikleri resim teknikleriyle buluşturarak Almanca Afiş Tasarım Yarışması’na katıldılar. Okulumuzun bahçesinde gerçekleştirilen Survivor etkinlikleri ise öğrencilerimizin en çok keyif aldığı etkinlikler arasındaydı. Öğrencilerimiz, doğanın içinde, birbirleriyle yarışarak, eğlenceli anlar yaşadılar. Bu etkinlik, öğrencilerimiz arasındaki takım çalışmasını ve dayanışmayı da güçlendirdi.

Tüm bu etkinliklerle birlikte, bu hafta okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, unutulmaz bir şenliğe dönüştü. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği bu özel günü kutlarken memleketimize ışık saçacak çocuklarımızın gözlerindeki kıvılcımı görmek, yarınlara olan umudumuzu ve inancımızı artırdı. Bu unutulmaz haftayı yaşamamızı sağlayan başta Ata’mız olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Tüm dünya çocuklarının huzur içinde, haklarıyla özgürce büyümesi dileğiyle…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.