ALKEV’den Elazığ’a Deprem Yardımı Dayanışması – Mart 2020

24 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen 6.8 şiddetindeki depremin yaralarını sarmaya çalışan Elazığ için bir destek de ALKEV Özel Okulları öğrenci ve velilerinden geldi.

Depremin ardından Elazığ’lı depremzedeler için, ALKEV Okul Aile Birliği üyeleri ve Almanca öğretmeni Derya Aslanbaş öncülüğünde başlayan kampanyaya, öğrenciler ve veliler birlik olarak destek oldu.

Elazığ valiliği ile iletişime geçilerek daha çok kuru gıda, erzak ihtiyacının olduğunu öğrenen öğrenci ve veliler, bildirilen ihtiyaç listesine göre yardımları ile dayanışmaya katıldılar.

İlkokul Müdür Yardımcısı Batuhan Nar’ın organizatörlüğünde, 28 Şubat Cuma günü Yeşilköy’deki toplanma alanına, tutanak karşılığında teslim edilen 42 erzak kolisi ve 200 kg. un 3 Mart Salı günü Elazığ Valiliği’ne teslim edilmek üzere yola çıktı.

Bu yardıma katılan ve destek veren tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.