Anadolu Lisesi Oryantasyon Programı – Eylül 2016

2016-2017 eğitim-öğretim yılına görkemli bir törenle başladık.

Öğrencilerimizin ilköğretimden liseye geçişlerinde akademik uyumlarının yanında kurum kültürüne uygun davranışlar geliştirerek kuruma, okuldaki kurallara alışmaları yönünde en uygun desteği vermeyi amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda gerçekleştirilen oryantasyon çalışmasının, her biri ayrı okullardan ve o kurumun kültürünü yansıtarak gelen öğrencilerimize faydalı olacağı inancındayız.

Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz 11. sınıf öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen “Okul Tanıtım Turu” ile okulun fiziksel alanlarını tanıma imkânı buldular. Oryantasyon programımız, okulun sosyal, eğitsel ve kültürel etkinlikleri, okul organizasyonunun işleyişi, disiplin kuralları, vs. hakkında bilgiler verilmesi ile devam etti.

Okul içindeki tüm destek birimleri hakkında bilgi alan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hangi birimlerden yardım alabilecekleri konusunda bilgilendirilmesiyle programımız tamamlandı.

Yeni eğitim yılının, ALKEV Anadolu Lisesi ailesine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.