Anadolu ve Fen Lisesinde ‘’Etik Zirvesi’’ – Mayıs 2022

Anadolu ve Fen Lisesi Etik Kulübü olarak, etiği içselleştirmek ve bu anlamda farkındalık kazandırmak adına ‘’Her Şeyden Önce Etik’’ teması ile yola çıktığımız etik zirvemizi çevrimiçi olarak gerçekleştirdik. TEİD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Altuğ Özgün, Avrupa Konseyi Siyaset Okulu Üyesi Av. Gizem Yılmaz ve 9.sınıf öğrencimiz Ecem Nisa Şenkaya’nın konuşmalarını gerçekleştirdiği zirvede; yapay zeka etiği, iş dünyasında etik, okulda etik gibi üç farklı güncel konu başlıklarına değindik.
En genel tanımı ile doğru davranışlarda bulunmak, doğru bir insan olmak ve değerlerimiz üzerine düşünme pratiği olan etik kavramının önemini bir kez daha vurguladığımız etkinliğimize katılımlarından dolayı konuşmacılarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.