Anadolu ve Fen Lisesi Oryantasyon Programı – Eylül 2017

11 Eylül 2017 Pazartesi günü, liseyi ve lisedeki programları tanıtan, öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmalarını amaçlayan bir oryantasyon programı düzenlendi.
Bu yıl hazırlık sınıfına başlayacak ve ara sınıflarda okuyacak öğrencilerimiz 10. sınıf öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen “Okul Tanıtım Turu” ile okulun fiziksel alanlarını tanıma imkânı buldular. Öğrencilerimiz, okul içindeki tüm destek birimleri hakkında bilgi aldılar ve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hangi birimlerden yardım alabilecekleri konusunda bilgilendirildiler.
Oryantasyon programımız; okulun sosyal, eğitsel ve kültürel etkinlikleri, okuldaki işleyişin, disiplin kurallarının ve ALKEV Kariyer Merkezinin tanıtımı ile tamamlandı.
Yeni eğitim yılının ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi ailesine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.