Atatürk’ü Anma Haftası: ‘‘Yaşayan Atatürk’’ Temalı Şiir Yarışması Ödül Töreni – Kasım 2017

O’na olan sevgi, bugün çağlara ışık tutan aydınlığıyla gönüllerde büyüyor. Yıllar Ata’mıza olan sevgimizi, tutkumuzu pekiştiriyor. Genç kuşaklar, Atatürk’ü tanıdıkça, anladıkça daha çok seviyor.
Ata’mızın aramızdan ayrılışının 79. yılında Türkçe Zümresinin düzenlemiş olduğu ‘’Yaşayan Atatürk’’ temalı şiir yarışmasının sonuçları belli oldu. Şiirleriyle 7. sınıf öğrencilerimizden, İdil Mina AK birinci, Göksu UYAR ikinci olurken; 5. sınıf öğrencimiz Nazife İlsu TEMİZ üçüncülük derecesini elde etti. ALKEV Özel Okulları öğrencilerinin hazır bulunduğu törende, şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz madalyaları ve sertifikaları ile buluştular. Öğrencilerimize, ödüllerini müdürümüz Ayşenur Yavuz takdim etti.
Atatürk’ü anma haftasında, O’nu yürekten hissedip başarılı şiirler ortaya koyan öğrencilerimizi tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.