Ay Yaşlı Bakım Evi Sosyal Sorumluluk Projesi – Ocak 2023

ALKEV Özel Ortaokulu 6.sınıf öğrencilerimiz yeni bir sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldi.
17 Ocak Salı günü Derya Aslanbaş ve Semanur Doğan öğretmenlerimizin organizatörlüğünde bu dönemin son sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdik. Büyükçekmece’de yer alan Ay Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezine ziyarette bulunan öğrencilerimiz çiçek ve kolonyalarını yaşlılara takdim etti. Bu ziyarette öğrencilerimiz, yaşlılarla sohbet ederek onların hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Duygulu anların yaşandığı aynı zamanda Almanya’dan gelen yaşlılarımız ile Almanca sohbette bulunan öğrencilerimiz bu ziyaretten ayrıca çok keyif aldılar. Huzurevindeki yaşlılarımızla vakit geçirerek onların moralini yükselten, kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlayan öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliriz.