Azra Kohen’le “Gör Beni” Romanı Okuma Atölyesi – Nisan 2022

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimiz, 25 Nisan Pazartesi günü köklü ve her bilgisi delillerle raporlanmış bir kaynak eser olarak değerlendirilebilecek “Gör Beni” romanını konuşmak üzere yazar Azra Kohen’le bir araya geldiler.

Moderatörlüğünü 11 A sınıfı öğrencimiz Ozan Engindeniz’in yaptığı söyleşide öğrencilerimiz, yazarın romanı ve kendisi ile ilgili merak ettikleri soruları sorma imkânı elde ederek yazarın “epigenetikle ilgili görüşleri, holistik (bütünsel) yaklaşımları, geleceğe yönelik tespitleri ve düşünceleri” başta olmak üzere birçok konuda fikir sahibi oldular. Bu güzel söyleşi ve “Gör Beni” romanı ile ilgili anlattıkları için Azra Kohen’e çok teşekkür ederiz.