Bilge Buhan Musa ile Yazar Söyleşisi – Mayıs 2023

1. sınıf öğrencileri 9 Mayıs Salı günü, Geri Kazanım Atölyesi kitabının yazarı Bilge Buhan Musa ile bir söyleşi yaptılar. “Küçük farkındalıklar, dünyamızın kaynaklarının doğru kullanımı için atılan büyük adımlardır.” görüşünden yola çıkan yazarımız öğrencilerimizle geri kazanım kavramı hakkında konuştu. Geri kazanım yoluyla sevdiklerine yaratıcı hediyeler hazırlamaktan tutun da, gezegenimizi nasıl koruyabileceğimize yönelik çözüm yolları önerilerine kadar karşılıklı konuşmaların yapıldığı çevrimiçi söyleşi öğrencilerimizin merak ettiği sorularla son buldu. Yazarımıza bu sohbeti için ve bize dünyanın geleceğini kurtarabileceğimizi hatırlattığı için teşekkür ederiz. Çevreci kitaplarla yeniden buluşmak dileğiyle.