Eyüboğlu Eğitim Kurumları XIX. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması – Mayıs 2018

Keşfeden, sorgulayabilen ve sürekli öğrenmeye istekli, karşılaşılan her türlü sorunun bilimsel yöntemlerle çözülebileceğini fark eden, grup çalışmalarına yatkın öğrenciler yetiştirmek amacıyla okulumuzda fen proje çalışmaları yürütmekteyiz.
Eyüboğlu Eğitim Kurumları XIX. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması’nda öğrencilerimiz hazırladıkları projeler ve sunumları ile birçok okulun arasında fark yaratarak jüri üyelerinin beğenisini kazanmayı başardılar.
Azra AR ve Göksu GÜNEY “YANSITAN KIYAFET” projesiyle, 7.SINIFLAR ÜÇÜNCÜSÜ olmuşlardır.
Ayrıca 6.sınıflardan Emir ÇELET ve Demir AKYOL, Ayşe Ceren YILDIZ ve Cemre Güneş TOY hazırladıkları projeler ile okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.