Göktuğ Canbaba ile Keyifli Bir Söyleşi – Aralık 2017

11 Aralık Pazartesi günü 2. Sınıf öğrencilerimizle buluşan Göktuğ CANBABA ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.
Uzakdoğu’ya yaptığı seyahatlerden bahseden yazar karşılaştığı ilginç olayları öğrencilerimizle paylaştı. Çocuk ve gençlik edebiyatına dair çok sayıda kitabı olan Göktuğ CANBABA, kitaplarına konu olan hayvanların bir hikayesi olduğunu ve bu hikayelerden yola çıkarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemini vurguladı. Kitap okumanın faydaları üzerinde duran yazar, yazarlık serüveninden de bahsetti.
Yazarın dört seriden oluşan kitaplarını okuyan öğrencilerimiz, kitapla ilgili düşüncelerini ve beğenilerini aktardılar. Etkinliğin sonunda kitaplarını imzalayan yazara ilgi büyüktü. Göktuğ CANBABA’ya katılımından dolayı teşekkür ediyoruz.