Gülseren Budayıcıoğlu ile “Kral Kaybederse” Romanı Okuma Atölyesi – Şubat 2022

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimiz, 21 Şubat Pazartesi günü Psikiyatrist Yazar Gülseren Budayıcıoğlu ile yazarın “Kral Kaybederse” romanını konuşmak üzere bir araya geldiler. Moderatörlüğünü 11 Fen A sınıfı öğrencimiz Ezgi Gül Uyar ve 9 Anadolu B sınıfı öğrencimiz Baran Horoz’un yaptığı söyleşide öğrencilerimiz, yazarın romanı ve kendisi ile ilgili merak ettikleri soruları sorma imkanı elde ederek yazarın kendi yarattığı ve büyük bir etki uyandıran “kader motifi” kavramı hakkında bilgi sahibi oldular. Söyleşide ukulelesiyle söylediği güzel şarkılar için 11 IB sınıfı öğrencimiz Defne Öngün’e ve bizlere anlattıkları için Gülseren Budayıcıoğlu’na çok teşekkür ederiz.