Hazırlık Sınıflarımızla Oryantasyon Günü Etkinlikleri – Eylül 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimiz ile 1 Eylül Çarşamba günü keyifli bir oryantasyon etkinliği gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Sayın Elif Durukan’ın “Hoş geldiniz!” mesajı ile başlayan oryantasyon etkinliği, Müdür Yardımcımız Sayın Vildan Kocaoğlu’nun kurum ilkeleri, okul kuralları ve okulun işleyişi üzerine yaptığı bilgilendirici sunumu ile devam etti.

Danışman öğretmenler ve 11, 12. sınıflardan seçilen lider öğrenciler rehberliğinde gruplar hâlinde kampüs turu yapan Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, bu sayede okulun fiziki yapısını tanıma fırsatı buldular. Sonrasında ise yeni eğitim ve öğretim yılında derslerine girecek olan öğretmenleri ile bir araya geldiler ve girecekleri derslere dair ön bilgi edindiler. Bunun yanı sıra, ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi tarafından düzenlenen aktivitelerle de tanışma ve kaynaşma şansını yakalamış oldular.

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimize tekrar “Hoş geldiniz!” diyor, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz.