Hikaye Anlatıcılığı Atölyesi – Nisan 2023

Hazırlık sınıfları ve 9. sınıfların katılımıyla 12 Nisan Çarşamba günü okulumuzda Dilek Büyük tarafından gerçekleşen hikâye anlatıcılığı etkinliğinde öğrencilerimiz söz sanatının içtenlikli hikayeleriyle dolu bir dünyaya davet edildiler. Kelimelerin gücü, hikayelerin etkisini artırdı ve izleyicilerimizi derin duygulara sürükledi.

Dilek Hanım sahneye çıktığında izleyicilerini etkisi altına aldı. Ses tonu, beden dili, jest ve mimikleriyle hikayelerini anlatırken, seyircileri başka bir dünyaya götürdü.

Hikâye anlatıcılığı etkinliği sayesinde öğrencilerimiz, kendilerini keşfetme fırsatı buldular ve gelecekteki kariyer seçimlerinde bu becerilerini kullanarak fark yaratma potansiyellerini artırdılar. Hikayelerin insanları birleştirme ve anlayışı artırma gücünü fark eden öğrencilerimiz, hikayenin hikayesinin anlatıldığı bu etkinlikte hikayelerin özüne dair daha derin bir bakış açısı kazandı.