İlk IBDP Mezunlarımızın Büyük Başarısı 2020

2018 yılında akredite olan ALKEV Özel Lisesinin ilk GIB/IBDP mezunlarının tamamı büyük bir başarıya imza attılar ve GIB Diploması ile doğrudan Almanya veya Avusturya’da okuma şansı yakaladılar.
5 Temmuz’da açıklanan sonuçlarla emeklerinin karşılığını alarak bizleri gururlandıran tüm IB 2020 mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Erfolgreicher Abschluss der IBDP – Absolventen
Am 5. Juli erhielten wir die erfreuliche Nachricht, dass alle unsere Schülerinnen und Schüler des ersten GIB/IBDP Abschlussjahrgangs die Zugangsberechtigung auf ein Hochschulstudium in Deutschland oder Österreich erlangt haben.

Wir gratulieren ihnen für die erfolgreichen Ergebnisse und wünschen ihnen weiterhin viel Erfolg und alles Gute für die Zukunft.

Great Success Of Our First IBDP Graduates
The first GIB/IBDP graduates of the ALKEV Private High School, which was accredited in 2018, achieved great success and had the chance to study directly in Germany or Austria with their GIB Diploma.
With the results announced on July 5, we congratulate our IB 2020 graduates, who all made us proud, and wish them continued success.

ALKEV GIB-DP öğrencilerimizin Almanya üniversite kabulleri gelmeye başladı.

12 IB sınıfı öğrencimiz Pırılsu Keskiner Almanya’nın en prestijli teknik okullarından biri olan Karlsruhe Institute of Technology’den kesin kayıda hak kazanarak bizleri gururlanırdı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz ve başvuru süreçleri devam eden tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.