Anaokulundan İlkokula… – Mayıs 2018

ALKEV Özel Anaokulu Hazırlık Gruplarında 16 Şubat 2018 Cuma günü ilkokul oryantasyon çalışmaları başladı. Bu serüven belli aralıklarla devam ederek, 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü öğrencilerimizin aldıkları sertifikalar ile sona erdi.
Oryantasyon çalışmaları ilkokul öğretmenlerinin sınıflarımıza ziyareti, tanışmaları ve öğrencilerimizi ilkokula daveti ile başladı. Diğer çalışmalar ise ilkokulda devam etti. Öğrencilerimiz ilkokulda Türkçe, Matematik, Almanca, Görsel Sanatlar, Bilişim Teknolojileri, Müzik, Beden Eğitimi gibi derslere ve teneffüs zamanına katıldılar. İlkokul yemekhanesinde öğle yemeği yediler. 5 kez yapılan bu etkinlikler ile öğrencilerimiz ilkokul yaşantısını deneyimleme fırsatı buldular.
Biz de öğrencilerimize şimdiden “İlkokul Yolculuğunda” başarı ve bol şans diliyoruz. Hepsinin yolu açık ve başarılarla dolu olsun…