İstanbul Mini Maker Faire – Kasım 2014

Mini Maker Faire, 12-13 Kasım tarihlerinde Türkiye’de ilk defa gerçekleştirildi. ALKEV Özel Okulları olarak Mini Maker Faire’e iki ayrı günde 8 öğretmen ve 22 öğrenciyle katıldık.

Birbirinden yaratıcı ve ilginç projelerle okulumuzu temsil ettiğimiz organizasyonun çocuk köşesinin 2 küratöründen biri okulumuzun teknolojik lideri öğretmenimiz Hakan Ataş’dı.

TURKCELL’in ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mini Maker Faire’de ALKEV olarak Lego Robot Projesi, Müzik Yolu, Zıplayan Top, Müziğe Dokun, MakeyMakey&LittleBits gibi farklı alanlarda pek çok projeyle yer aldık.

Basının ilgisinin de üst düzeyde olduğu standımıza gelen TURKCELL CEO‘su Sürreya Ciliv, projelerimizle tek tek ilgilendi.