İstikbal Göklerde Projesi – Haziran 2016

ALKEV Özel İlkokulu proje haftası kapsamında 1 ve 2. Sınıf öğrencileri “İstikbal Göklerde” projesiyle eğlenceli ve öğretici bir hafta geçirdi. Öğrencilerimiz 13-14 Haziran tarihlerinde Hezarfen havaalanındaki eğitim üssünde eğitmenleri Ümit Uysal, öğretmenleri Ece Ayverdi ve Batuhan Nar eşliğinde; yaşam becerisi içeren, simülasyon ve model uçak uçurma etkinliğini gerçekleştirdiler. Ulu önder Atatürk’ün de işaret ettiği, istikbali gördüğü mavi gökleri ve uçakları daha yakından hisseden öğrenciler 14-15 Haziranda ise plastik motorlu maket uçak yaparak psikomotor becerilerini de bu konuda kullanmış oldular.
17 Haziran da karne öncesi standlarda maketlerini ve edindikleri deneyimleri sunan öğrenciler, uçaklar üzerine farkındalıklarının
yükseldiklerini ifade ederek sunumlarını bitirdiler.