İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü – Mart 2024

12 Mart 1921 tarihinde kurtuluş mücadelemizin nişanı olan İstiklal Marşı’mız kabul edildi. ALKEV Özel İlkokulu Tören Komitesi önderliğinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile ulusal marşımızın önemini anarak milli değerlerimizi sonsuza dek yaşatmaya bir kez daha söz verdik. Öğrencilerimizin gönüllü olarak çektiği İstiklal Marşı videosuna İşaret Dili kulübü öğrencilerimiz de eşlik etti. Bu değerlere ortak bağımızı göstermek amacıyla öğretmenlerimizden de öğrencilerimize bir hediye olarak marşımızın on kıtasını dile getirdi. Bu anlamlı günü en içten duyguları ve samimiyeti ile anmamıza destek olan tüm öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesiyle 4. Sınıf Öğrencileri Tarafından Seslendirilen İstiklal Marşımız..