IV. ALKEV Jugendfest’te Müzik Ziyafeti – Mayıs 2019

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi IV. JUGENDFEST Gençlik Festivali müzik dolu bir geceyle geride kaldı.
JUGENDFEST programımızda ilk olarak “ALKEV BAND” sahne aldı. Öğrencilerimizin sergilediği harika performans tüm dinleyicileri büyüledi. Festivalin ilerleyen saatlerinde JUGENDFEST sahnesinde “DERİNLİK HİSSİ” yerini aldı. Seslendirdikleri Yabancı ve Türkçe şarkılarla tüm dinleyicilere keyifli saatler yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise büyük bir heyecanla ve merakla beklediğimiz ünlü rock grubu “MANGA” “Işıkları Söndürseler Bile” şarkısıyla sahneye çıktı. Sevenlerinin sevgi gösterileri eşliğinde güçlü performansını sahneye taşıyan grup festival alanında herkesi coşturdu.
IV. ALKEV JUGENDFEST’te öğrencilerimiz tüm senenin yorgunluğunu atarak doyasıya eğlendiler.