Kaan ŞOLCUM Gezi, Konser, Ritim Atölyesi! – Haziran 2018

4-8 Haziran’da ALKEV Özel Okulları “Kaan Şolcum Ritim Atölyesi” olarak gerçekleştirdiğimiz projemiz çok keyifli ve eğiticiydi. Polonezköy’e iki kez yaptığımız gezi ve oradaki açık hava ritim çalışmalarımız süperdi. Hem çaldık, hem de Kaan Şolcum’un müzisyenliği ile ilgili sorular sorup oldukça ilginç cevaplar aldık.
Projemizin son günü 8 Haziranda okulumuz spor salonunda veli, öğrenci ve öğretmenlerimize çok beğenilen bir ritim konseri verdik. Bu konserde Kaan Şolcum hem ritim, hem ses sololarıyla çok alkışlanırken çalışmalarımızın bazı bölümlerinde yaptığı ritim atölyesi ile seyirciyi coşturdu.
Proje öğrenci- öğretmen ritim grubu olarak çaldığımız özgün ritimler, Kaan Şolcum’un şarkı, ritim soloları, ritim atölyesi, ALKEV ailemiz bireylerinden Hakan Köroğlu’nun mey, zurna, kara deniz tulumu soloları birlikteliği ortaya çıkan müzik muhteşemdi.
Güzel bir ritim orkestrasında değerli bir sanatçı ile bir hafta boyunca birlikte olup onu tanımak güzeldi. Okulumuzda onunla birlikte konser verip atölye çalışmasına katılmak çok özeldi. Kaan Şolcum’a sonsuz teşekkürler.