“Kariyer Durakları” – Nisan 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin katıldığı “Kariyer Durakları” etkinliğimiz 18 farklı meslek dalında ve 36 oturumda tamamlandı.
Alanlarında aktif olarak çalışmaya devam eden meslek uzmanları ile bir araya gelen öğrencilerimiz doğru kariyer hedeflerini belirlemeye yönelik bilinçli bir adım daha atmış oldular.
Yetenek, ilgi ve kişilik özellikleri doğrultusunda hangi meslek oturumlarına katılacağına kendileri karar veren öğrencilerimiz günün sonunda etkinliğe dair düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

Etkinlik genel olarak ilgi çekiciydi ve beklentilerimin üstündeydi, hiç kafamda olmayan meslekler hakkında beni tercihlerimi düşünmeye iten bilgiler edindim. (N.Ş.)

Bilgi verici bir etkinlikti. (K.S.)

Bence daha fazla meslek seçeneğiyle tekrarlanmalı. (E.U.)

Güzel ve bilgilendirici bir etkinlikti. Hakkında çok bir şey bilmediğim meslekler hakkında bilgi sahibi oldum. (N.E.)

Bir kere daha hangi alana ilgim olduğunu fark etmemi sağladı bence oldukça amacına uygun bir etkinlikti diğer alanlar ile de ilgili bilgi sahibi olmamı sağladı. (B.S.)

Güzel verimli bir etkinlikti. Meslek tercihi konusunda güzel bir uygulama oldu. (B.H.)

Farklı meslekleri dinleme olanağımızın olması çok güzeldi. Böyle bir etkinliğin devamının olmasını isterim. Yönelmek istediğim bölümler etkinlik sonrasında aklımda daha iyi şekillendi. (E.B.)