“Kariyer Günleri” Goodyear Türkiye – Ekim 2016

03 Ekim 2016’da “Kariyer Günleri” kapsamında misafirimiz olan, Goodyear Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Sayın Ajda PAK  AYVAT ile tüm sorularımıza cevap bulabileceğimiz bir etkinlik gerçekleştirdik. Üniversite ve dil eğitiminin yanı sıra iletişim, takım çalışması, planlama, organizasyon becerilerinin de işe alım kriterlerinde ön sıralarda olduğundan bahseden AYVAT, öğrencilerimize hedeflerini iyi belirlemeleri, onları neyin mutlu edeceğine karar vermeleri ve daha sonra bu karara fayda sağlayacak deneyimler edinmeleri konusunda önerilerde bulundu. İş hayatında sosyal yönü kuvvetli, çevresinde ve dünyada olup bitenlerle ilgili, farkındalığı yüksek bireylerin her zaman kazançlı olduğundan bahsetti. Söyleşimiz, öğrencilerimizin merak ettiği soruların cevaplanmasıyla son buldu.
Ajda Hanım’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.