Masallar Diyarında Yaratıcılık Atölyeleri Projesi – Haziran 2015

“Masalların büyülü dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın?” sorusuyla güne başlayarak tarihi yüzyıllar öncesine dayanan “Hikaye Anlatıcılığı Sanatını” öğrencilerimizle tanıştırdık. Hikaye anlatımlarının sonrasında hikayeyle ilişkili atölye çalışmasıyla projemizi unutulmaz kıldık.

Öğrencilerimize kitap okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırabilmek; masal dinlemeyi sevdirmek ve masal anlatmayı öğretebilmek; sabırlı olma, dinleme ve hayal kurma becerilerini kazandırabilmek için özel olarak tasarlanmış bir mekanda eğitimlere katılarak sertifikalarımızı aldık.

Gün sonu atölyelerimizde ise JumpingClay proje hamurunu kullanarak masal kahramanlarımızı oyuncağa dönüştürüp bu büyülü dünyadaki unutulmaz yolculuğumuzu sonlandırdık.