Matematik Çalışmalarımız Uzaktan Eğitim Sürecinde de Tüm Hızıyla Devam Etti – Temmuz 2020

2019-2020 eğitim öğretim yılı uzaktan eğitim sürecinde matematiğe ilgisi olan öğrencilerimiz ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmaya devam ettiler.
Kanguru Matematik Yarışması’nda hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Pınar Eren, 10. sınıflardan Hazal Zahter ve Ekin İpek Tunç, 11-IB sınıf öğrencilerimizden Kerim Necdet Bozkurt ilk sınavı başarı ile tamamlayarak final sınavına katılmaya hak kazanmışlardır.
ASMA (American Scholastic Mathematics Association) Sınavı’nda 11-IB öğrencilerinden Umut Yıldırır, lise kategorisinde en yüksek skor yapan öğrenciler listesine girmeye hak kazanmıştır.
Ulusal Matematik Olimpiyatları’na (UMOD) hazırlık için yaz boyunca devam eden online sınavlara, hazırlık sınıfı öğrencilerinden Pınar Eren, 9. sınıf öğrencilerinden Yağmur Nil Türkmen, 10. sınıf öğrencilerinden Işıl Önal, Serhan Raufoğlu ve 11-IB öğrencilerinden Kerim Necdet Bozkurt katılmışlardır.
Uzaktan eğitim sürecinde son aşaması tamamlanan Crypto Math (Matematiksel Şifreleme Yarışması) Yarışması’nda 11. sınıflardan Kerim Necdet Bozkurt, Sarp Aydoslu, Umut Yıldırır ve Hasan Eren Solmaz  öğrencilerimizin takımı 168 takım arasından 60 puan alarak yarışmayı başarı ile tamamlamıştır.

Yarışmalarda başarı kazanan ve katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.