Meslek Erbapları ile Meslek Tanıtımları – Nisan 2019

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik Servisinin Kariyer Planlama Etkinlikleri kapsamında 5 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen Meslek Tanıtım Günü etkinliğinde, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz meslek erbaplarının ağzından meslekleri ve yaşanmış deneyimleri dinleme imkânı buldular.

Hepsi birer ALKEV velisi olan makine mühendisi, elektronik mühendisi, endüstri mühendisi, kimya mühendisi ve doktor konuşmacılarımız mesleklerini içten, samimi ve objektif olarak öğrencilerimize anlattılar. Öğrencilerimiz mesleklerin çalışma alanları, yapılan işler, üniversitede alınan eğitim, mesleğin zorlukları, diğer meslekler ile bağlantısı gibi konularda bilgi sahibi oldular. Etkinliğin sonunda öğrencilerimiz konuşmacılarla bire bir sohbet ederek kafalarındaki soruları da sorma imkânı yakaladılar.