Meslek Tanıtım Günleri 2 – Aralık 2019

ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik Servisi olarak, Kariyer Planlama etkinlikleri kapsamında MESLEK TANITIM GÜNLERİ’nin ikincisini 4 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirdik. İstanbul Bilgi Üniversitesinden gelen öğretim görevlileri Hukuk, Ekonomi, Uluslararası Finans ve işletmecilik bölümlerinin tanıtımını yaptılar. 10,11 ve 12. sınıf TM grubu öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz bu bölümlerin hangi konularla ilgilendiği, çalışma alanları, okutulan dersler bu bölümleri seçecek öğrencilerde olması geren özellikler, çift ana dal imkânları mesleğin geleceği hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz, etkinliğin sonunda merak ettiklerini, öğretim görevlilerine bire bir sorma fırsatı yakaladılar.