Mine Söğüt’ün Kırmızı Zaman Adlı Romanında “Kırmızı ve Zaman” Kavramları – Nisan 2023

İstanbul’un dehlizlerinde “kırmızı”nın duygu yoğunluğuna ve “zaman”ın sınırsızlığına bir yolculuk…
ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi “4 Yazar 4 Kitap Okuma Atölyesi” öğrencileri ünlü yazar Mine Söğüt ile buluştu. Öğrencilerimiz, yazarımızla birlikte Zaman Dayı, Hüsran, Halat ve Leon’un duygu dünyasının kapılarını aralayarak kırmızı ve zaman kavramları üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. İstanbul’un unutulmuş yüzlerini, arka sokaklarını, kimsesizler mezarlığına açılan dehlizlerini masal tadında bir anlatımla okurla buluşturan bu romanla birlikte öğrencilerimiz de iç dünyalarındaki dehlizlere bir yolculuğa çıktılar.