4. Müzik Şöleni – Mayıs 2016

31.05.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz “Müzik Şöleni” programımızda sergilediğimiz performansımızda büyük heyecan sonrası başarmanın mutluluğunu yaşadık.

Müzik derslerimizde hem eğitildik, hem eğlendik. Yıl sonunda bu becerilerimizi keman, yan flüt, gitar, piyano, ney, boom whackers, ksilefon, metalofon, djembe, ritim bardaklarını ustalıkla kullanarak solo, orkestra, koro ve grup performansları olarak gerçekleştirdik.

Dünyaca ünlü ney sanatçımız Burcu Karadağ’ın da ney solosu yapan öğrencimiz Su Darsa’nın ney öğretmeni olarak seyirciler arasında olup daha sonra sahnede harika bir performans sergilemesi ile programımız çok daha zenginlik kazandı. Kendisine sonsuz teşekkürler.

Misafirlerimiz tarafından büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılık bulan şölenimiz sonrası görevimizi başarmanın mutluluğu ile evlerimize döndük.

Umarız müziğin büyüleyici etkisi yaşantımız boyunca devam eder ve biz daima çalarak ve söyleyerek hem beynimizi güçlendirir hem de yaşantımızı renklendiririz.