Mun Kulübü Birleşmiş Milletler Konferans Görevleri – Aralık 2020

Mun kulübü öğrencilerimiz çevrim içi Model Birleşmiş Milletler Konferansında Görevlerini Başarıyla Tamamladı

Korona virüs salgınında dolayı birçok konferans, toplantı ve organizasyon iptal edildi. Oysa hala üzerinde tartışılması gereken birçok sorun var ve birlerinin bu konular hakkında konuşup çözümler bulması gerek. Mun kulübü öğrencilerimiz bu durumun farkında ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Mun kulübü öğrencilerimiz çevrim içi olarak düzenlenen NAMUN2020 Model Birleşmiş Milletler konferansına katıldılar. Öğrencilerimiz UNICEF, NATO, UNEP, UNCSTD komitelerinde “nükleer enerji,” “Covid-19 salgını,” “küçük yaşta çocuk evlilikleri,” “ifade özgürlüğü” gibi çeşitli küresel sorunlar hakkında tartışmalara katılıp çözüm önerileri üretmeye çalıştılar. Öğrencilerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Our MUN Club Students Accomplished Their Mission in the online Model United Nations Conference

Many conferences, meeting and events have been cancelled because of the corona virus outbreak. However, there are still so many issues which need to be discussed and someone needs talk about these issues and find solutions. Our Mun club students are aware of this fact and continue their efforts.

Our students participated in NAMUN2020, an online model United Nations conference. They took part in committees such as UNICEF, NATO, UNEP and UNCSTD, and shared their solutions for various global issues like “nuclear energy,” “Covid-19 pandemics,” “early and forced child marriages” and “freedom of speech” assuming the roles of diplomats of their allocated countries. We congratulate our students for their devotion.