MUN Kulübü Öğrencilerimiz Model Birleşmiş Milletler Konferansında Görevlerini Başarıyla Tamamladı – Ekim 2019

MUN kulübü öğrencilerimiz Model Birleşmiş Milletler konferansını aktif katılımları ve özverili çalışmalarıyla başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimiz üstlendikleri büyükelçi ve diplomat rolleriyle küresel sorunlar hakkında buldukları çözüm önerilerini paylaştılar. Oylamadan geçerek kabul alan öneriler Birleşmiş Milletlere gönderilmek üzere yola çıktı. Gençler görevini yaptı, artık iş yetkililerde.

Our MUN Club Students Accomplished Their Mission in the Model United Nations Conference
Our students completed their first Model United Nations conference successfully with their active participation and commitment. They shared their solutions for the global issues assuming the roles of diplomats and ambassadors of their allocated countries. The resolutions that passed the voting procedure are on the way to the United Nations. They accomplished their part, the rest is up to the authorities.

Öğrencilerimiz Yiğit Furkan Kantarcı ve Mehmet Mert Karalar’ın Ukrayna ve Birleşik Arab Emirlikleri Büyükelçileri Olarak Yaptıkları Açılış Konuşmaları.